UAEU2.JPG

Літо – це особливий період у роботі  Ватутінської міської бібліотеки для дорослих. Вже  вкотре ми відкрили двері для змістовного літнього відпочинку школярів. Проект «Острів «Читання» на планеті «Літо» проходить уже не вперше і щоразу радує наших юних користувачів. Інтерактивні години,  ігри, вікторини, віртуальні подорожі, пізнавальні мандрівки, дискусії, квести – всі ці заходи діти відвідують залюбки і прагнуть ще не раз прийти до бібліотеки. Щорічно програма повністю оновлюється, заходи диференційовані для різних вікових груп.  

Так і цього року до нас  завітали школярі пришкільних таборів нашого міста.

На учасників наших заходів чекало багато цікавого. Пізнавально -розважальна програма переростала у феєрверк веселощів та гарного настрою. Кожен мав  гарну можливість розкривати свої таланти, поспілкуватись і просто відпочити і жоден учасник не залишився без подарунка. Було весело і цікаво!

Ми постійно прагнемо зробити дозвілля  не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Отож пропонуємо нашим відвідувачам підбірку  сучасних книжок  та періодичних видань на найрізноманітніші теми!!! Задоволеними залишаться абсолютно всі – і любителі неймовірних пригод, і шанувальники романтичних історій про дружбу і кохання, і найдопитливіші юні дослідники!..

Інформація керівника бібліотеки для дорослих