UAEU2.JPG

Молоде покоління завжди відрізняється від своїх батьків і дідів більш креативним мисленням, ширшим світоглядом, прогресивними  ідеями та нестандартним баченням вирішення тих чи інших питань. І хоча шкільна молодь ще не увійшла у пору дорослого життя, але почути їх думки – це завжди цікаво і корисно, адже їм в подальшому будувати країну, розбудовувати наше місто.

Сьогодні відбулась неформальна зустріч міського голови Олександра Лисюка з лідерами учнівського самоврядування закладів загальної освіти міста та представниками молодіжних громадських організацій.

За чашкою чаю говорили багато про що. Молодь цікавили проблеми міста в різних сферах: перспективи створення Ватутінської об’єднаної громади, чому Ватутінський комбінат вогнетривів та м’ясокомбінат сплачують податки до Єрківської громади, яка доля нашої лікарні, які перспективи будівництва нових підприємств, що надасть можливість створення додаткових робочих місць, що буде у приміщенні колишнього кінотеатру «Жовтень», в якому б оновленому вигляді хотілось би бачити центральну площу міста, чи буде упорядковано міський Палац культури та низка інших. Багато піднімалось питань екологічного напрямку, зокрема роздільного сортування побутових відходів.

Активно обговорили також і підготовку до відзначення Дня молоді.

З означених та інших питань, які піднімались на зустрічі, відбулось спілкування за участі заступника міського голови Таїси Дудник, секретаря міської ради Сергія Бабюка, начальника відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Олега Пилипенка, начальника відділу з питань внутрішньої політики Валентини Кравченко, завідувача сектором у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Валентини Дроздової.

Після майже двох часової бесіди діти залюбки сфотографувались у кріслі міського очільника, на мить примірявши на себе відповідальну посаду.

Олександр Борисович подякував дітям за активну життєву позицію та висловив надію, що таке спілкування буде відбуватись частіше.

На згадку про зустріч було зроблено спільне фото.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики