UAEU2.JPG

На минулому тижні під керівництвом заступника міського голови Таїсії Дудник відбулося чергове засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу, ВІЛ – інфекції та СНІДу на якому члени координаційної ради обговорили важливі питання протидії розповсюдженню серед населення міста небезпечних хвороб.

У вступному слові Таїсія Дудник охарактеризувала проблемні питання, які мають місто щодо захворюваності на туберкульоз та ВІЛ-інфекцію/СНІД, окреслила завдання, які стоїть перед місцевою владою зокрема щодо забезпечення доступу населення до діагностики, хворих до лікування соціально небезпечних інфекцій, представників груп підвищеного ризику до участі у профілактичних програмах.

Голова координаційної ради, заступник міського голови поставила завдання та висловила сподівання, що ті рішення, які будуть прийняті на засіданні Ради, допоможуть їх вирішити.

На засіданні ради були розглянуті важливі питання. Зокрема здійснено аналіз стану проведення амбулаторної форми лікування туберкульозу в м.Ватутіне; діагностики та лікування хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД, хронічні вірусні гепатити, зокрема вірусного гепатиту С, серед загального населення та уразливих груп та аналіз стану виконання заходів міської цільової соціальної програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу за 1 півріччя 2019 року

Голова  координаційної ради Таїсія Дудник на закінченні засідання ради подякували членам ради за плідну роботу та ефективну взаємодію.

Інформація Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді