UAEU2.JPG

1 червня 2019 року на базі Благодійної організації «Дім Милосердя»  до Дня захисту дітей відбувся захід для діток, які опинились в складних життєвих обставинах. На заході були присутні гості з Німеччини  (друзі, міжнародні партнери та благодійники благодійної організації) – Волькер Хохлейн, Петер Ріемакастен та Кристіна Клес. Також на святі був присутній міський голова Олександр Лисюк, депутат Ватутінської міської ради Алла Басюра, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Чорнобай, начальник служби в справах дітей Надія Оришич  та приватні підприємці.

Потрібно пам'ятати, що День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленою справою.

Свято розпочалося з привітання міського голови Олександра Лисюка, який подякував організаторам заходу та вручив подяку  Волькеру Хохлейну за довготривалу співпрацю з Благодійною організацією «Дім Милосердя», за матеріальну підтримку, справжню жертовність та благодійність.

Наступною виступала Алла Чорнобай, яка привітала дітей зі святом та  побажала їм щасливої дороги в чарівний світ розваг, веселощів і мандрівок! Також вона зазначила, що дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців міста. Доки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Вона вручила подяку Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї ,дітей та молоді Анатолію Кривенку за багаторічну плідну співпрацю та небайдужість до проблем простих людей. 

В свою чергу організатори свята вручили подяки міському голові Олександру Лисюку, Аллі Басюрі, Надії Оришич, Аллі Чорнобай та приватним підприємцям.

Далі захід продовжив святковий концерт, після якого на подвір’ї дітей чекала розважальна програма, яка складалась з чотирьох локацій: горки, батути; бодіарт; спортивна секція та творча майстерня. А для запрошених гостей Анатолій та Любов Кривенки провели екскурсію-ознайомлення з соціальними проектами Благодійної організації «Дім Милосердя». По завершенню розважальної програми на всіх присутніх чекало частування: узбецький плов, овочі та сік.

Захід пройшов у веселій, дружній атмосфері. Діти отримали позитивні емоції та подарунки.

2 червня 2019 року відбулася робоча зустріч з Уповноваженим Президента з прав дитини Миколою Кулебою. Учасники заходу говорили про формування державної політики, пріоритетом якої є реалізація прав дитини та підтримка сім'ї,   про роботу з сім'ями, потреби, проблеми  та механізми надання соціальних послуг.

Інформація Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді