gerbuk.JPG

Цей курс розроблено, створено та впроваджується в рамках Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Він присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Учасники онлайн курсу дізнаються про сучасне виробництво та обіг харчових продуктів за допомогою розгляду та аналізу кращих світових практик.

Курс стане у нагоді усім – представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними, фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері. А кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.

Онлайн курс стартує 1 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі.

Реєстрація учасників відповідно до форми за посиланням:

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course­v1:MinAgro+HACCP1ОІ + 2019 T2 /about.

По закінченню навчального процеси учасники отримають відповідні сертифікати.