gerbuk.JPG

В День міста на центральній площі біля наметів багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області  було велелюдно. Тут можна було побачити багато цікавого, а також, за помірну плату, скуштувати смачні страви, приготовлені майстрами та вихованцями навчального закладу.

Дуже гарно було оформлено презентацію.  Під керівництвом майстрів вихованці БРЦПО наочно показували як класти плитку, наносити декоративну штукатурку, робити цегельну кладку, як правильно та красиво сервірувати стіл, готувати різноманітні коктейлі та ще багато тонкощів, які осягають студенти закладу під час навчання.

Неабияке  зацікавлення у містян викликав фестиваль вареників. Крім того, що вони були надзвичайно смачні, вони вражали своєю різноманітністю та різнобарв’ям кольорів: з картоплею, з картоплею і кропом, картоплею і грибами, з шоколадом, з яблуками, з сиром, з кропивою, з маком та з іншим незвичним начинням.

Приготовані на грилі овочі, бутерброди, млинці з різною начинкою, пиріжки, шоколадне фондю з фруктами  – все смакувало та додавало містянам гарного святкового настрою.

Ми щиро дякуємо відділенням  центру з Мокрої Калигірки, Шполи та Ватутіного, які не тільки показали різноманіття професій, які можна опанувати у їх закладі,  а й смачно почастували відпочиваючих.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики