UAEU2.JPG

Вчора в обласному центрі відбувся V пленум обкому профспілки працівників державних установ в якому взяли участь заступник голови Профспілки працівників державних установ України  Наталія Титаренко, голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, члени обкому та ревізійної комісії обласної організації профспілки, голови профкомів первинних організацій м.Черкаси, представники трудових колективів – переможців та лауреатів обласного та Всеукраїнського галузевих конкурсів на кращий колективний договір.

На Пленумі колектив виконавчого комітету Ватутінської міської ради представляла начальник відділу з питань внутрішньої політики Валентина Кравченко, яка виконала почесну місію - отримала Почесну грамоту, видану первинній профспілковій організації виконавчого комітету Ватутінської міської ради, за друге місце в обласному конкурсі «Колективний договір, ефективність роботи – основа захисту трудових прав працюючих» серед трудових колективів залузі за 2018 рік.

Вже сьогодні голова райкому профспілки працівників державних установ Ольга Немкова, за дорученням голови обласної організації Катерини Кучугурної, вручила подяку  міському голові Олександру Лисюку – за вагомий особистий внесок у розвиток соціального діалогу, активну роботу щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів працюючих, а також участь в огляді-конкурсі на кращий колективний договір.

Нагороду отримала і голова профспілкової організацій виконкому Галина Здоровило.

За перемогу у конкурсі колектив премійовано грошовою винагородою в сумі 300 грн., а міський голова отримав 200 грн. до подяки. Ці  кошти було вирішено використати на проведення екологічної акції під час святкування Дня молоді 30 червня поточного року, яка ініційована активною молоддю нашого міста на чолі з Дариною Линник.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики