gerbuk.JPG

19 травня відбувся ХI Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтва та театрів мод «Квітуча країна» м. Умань.

Це творчий проект «Тріумф-fest», який створений з метою культурного і естетичного виховання підростаючого покоління на кращих зразках світового і національного мистецтва.

Цілі фестивалю: виявляти і підтримувати талановитих дітей та молодь у різних видах мистецтва. Стимулювати керівників та учасників до розвитку талантів. Культурне та естетичне виховання дітей, підлітків та молоді.

З кожним роком рівень підготовки та організація заходів вдосконалюється, географія проектів розширюється, а кількість учасників збільшується. Конкурсанти були не тільки з нашої області, а й з Вінничини та Кропивницького.

В основі роботи організаторів фестивалю-конкурсу творчого проекту "Тріумф-fest" лежить щире бажання виділити кропітку роботу керівників колективів, індивідуальність і талант кожного з учасників фестивалю.

Ватутінську школу мистецтв серед інструменталістів представляли  троє учнів – піаністів викладача Людмили Зубкової.

Серед 65 учасників в молодшій категорії Дарина Бєляєва отримала 1 місце, а Поліна Люта – 2 місце!

В середній категорії, де виступала Поліна Дзюба, було 126 піаністів –конкурсантів!  За виконання своєї програми вона отримала 2 місце!!!

Бажаю моїм юним музикантам наснаги та нових творчих перемог!

Завідуюча відділом фортепіано ДШМ Людмила Зубкова