UAEU2.JPG

Проблема доріг актуальна не тільки для нашого міста, а й для всієї України. Дійсно хотілось би щоб дороги були рівними, без вибоїн, не зникали цілими ділянками після сходу снігу. Але фінансовий стан не дає можливості водночас провести ремонт всієї вуличної мережі. Ремонтуються дороги у сприятливий для цього час та у межах фінансових можливостей.

Та дороги без уваги не залишаються. Так минулого тижня ми всі побачили, що на дорогах з’явились дорожні працівники та відповідна техніка.

Ремонт доріг в цьому році проводить  новий підрядник – приватне підприємство «Регіон плюс», адже після остаточного розрахунку за виконані роботи з ремонту доріг у 2018 році, фізична особа підприємець Климчук О.О., який ці роботи здійснював,  висловив своє невдоволення невчасними з ним розрахунками та заявив про те, що міська влада не може розраховувати від нього на прибирання снігу в зимовий період та ремонт доріг у 2019 році.

Тому і було проведено пошук нового виконавця робіт.

Сподіваємось, що ремонтні роботи будуть проведено якісно та в об’ємі, на які виділено фінансування.

Зі слів міського голови Олександра Лисюка планується відремонтувати вулиці Ювілейна, Крилова, Звенигородську, Залізничну, проспекти Ватутіна та Дружби та низку інших.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики