UAEU2.JPG

16 травня 2019 року в приміщенні Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відповідно до плану роботи та в рамках проведення дня сім’ї та дня матері відбулась зустріч з прийомними сім’ями та дитячим будинком сімейного типу «Чужих дітей не буває».

Протягом всієї зустрічі прийомні мами ділилися особистим досвідом виховання прийомних дітей, проблемами та труднощами, намагалися разом знайти вихід з різних життєвих ситуацій. Найбільше уваги було приділено саме проблемам підліткового віку, його особливостям, підготовці дітей до дорослого життя та правильній поведінці прийомних батьків.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері, прийомні мами мали змогу поділитися своїми труднощами в вихованні та почути поради інших з власного досвіду.

Висловлюємо подяку нашим спонсорам Петру Мацепі ПП «Чорні карати» та БО «Єдність та порозуміння» завдяки яким стало можливим привітати з днем сім’ї та днем матері сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та вручити їм продуктові набори до свята.

Інформація Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді