gerbuk.JPG

З метою підтримки обдарованих дітей, відродження та популяризації культурних і моральних цінностей сім’ї, збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, минулого тижня в міському Палаці культури відбувся фестиваль – конкурс «Таланти багатодітної  родини»,  з нагоди Міжнародного Дня сім’ї.

Учасниками фестивалю - конкурсу «Таланти багатодітної родини» були 52 талановитих та обдарованих дітей із багатодітних сімей  міста Ватутіне віком від 9 до 16 років. Діти продемонструвати свої таланти в таких номінаціях: «музичне виконання»; «вокальне мистецтво»; «художнє та авторське читання»; «образотворче мистецтво»; «декоративно-прикладне мистецтво».

Оцінювали творчість учасників компетентне журі в складі: Валентини Дроздової – завідувача сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту, Емми Шарапової – голови міської  організації союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», Наталії Геращенко – начальника відділу культури та туризму, Романа Мирошниченка – заступника директора дитячої школи мистецтв та Людмили Зубкової – викладача дитячої школи мистецтв.

Учасників заходу привітав секретар Ватутінської міської ради – Сергій Бабюк, який подякував багатодітним батькам за всебічний розвиток та виховання дітей, за безмежне терпіння і щоденну клопітку працю в своїх родинах. А всім учасникам конкурсу побажав міцного здоров'я, успіхів у навчанні, досягнення поставленої мети, та творчих злетів.

Присутні спостерігали за цілим різнобарв’ям обдарованих учасників конкурсу, які демонстрували свої таланти та ділилися вмінням творити дива власними руками. У кожній номінації визначено призові  місця. А саме:

- «Вокальне мистецтво»: І місце посіла – Шевчик Крістіна; ІІ місце здобули – вокальний ансамбль «Акорд»;

- «Музичне виконання»: І місце розділили – Рукавішнікова Анна та Вовк Аліна; ІІ місце – Рустамов Еміль та Філіпова Софія; ІІІ місце – Цюренко Зінаїда та Беляєва Дарина;

- «Художнє та авторське читання»: ІІ місце –Усенко Дарина; ІІІ місце -  Траченко Олександра та її партнерка Софія Жарікова;

- «Образотворче мистецтво»: І – Козій Анна; ІІ – Клєпач Софія та Білик Мар’яна; ІІІ – Шинкаренко Кіра;

- «Декоративно-прикладне мистецтво»: І місце розділили - Войтенко Інна  і Коваленко Олександра; ІІ-е – Кукушкін Микола і Шаповал Дарина; ІІІ-є – Красильник Давид  і Левченко Богдан.

Переможці  та учасники фестивалю - конкурсу відзначені грамотами, а також цінними подарунками від виконавчого комітету міської ради.

Інформація сектору у справах сімї, дітей, молоді та спорту