UAEU2.JPG

10 травня  у міському Палаці культури відбулася чудова подія – обласне  свято аматорських хорових колективів ветеранів війни та праці «Зустріч друзів», яке організував Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи Черкаської обласної ради у співпраці з Ватутінським міським Палацом культури. Вже восьмий рік  наше місто з радістю  приймає колективи однодумців, ветеранів війни і праці, які щиро захоплюються піснею, віддано працюють та вдосконалюють свою майстерність.

Свято розпочалося з вітального слова   заступника директора Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи  Людмили Глухенко, яка  привітала учасників, побажала міцного здоров’я,  творчої наснаги та вручила керівникам хорових колективів дипломи про участь у святі. 

Теплими словами вітань до всіх присутніх звернувся секретар Ватутінської міської організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та спонсор заходу  Юрій Мамайсуров: «Не секрет, що ви пройшли чималий життєвий шлях, робили історію нашого краю. Але, вийшовши на заслужений відпочинок, не склали руки, не сидите вдома, йдете до людей, даруєте їм пісню… , щиро від душі вам зичу міцного, здоров’я, гарного настрою, щоб люди, які оточують вас сьогодні, завжди приносили радість і задоволення.»  

Концертну програму свята розпочали його господарі -  народний аматорський хор ветеранів війни та праці Ватутінського міського Палацу культури (керівник – Віктор Лєщенко). Загалом на свято приїхало 16 колективів з різних міст  області. А саме з міст: Канева, Черкас, Корсунь-Шевченкового, Звенигородки, Тального, Шполи, Монастирища, Сміли, Городища, Умані,   Жашкова та   Маньківки.   

Глядачів приємно вразили життєвий оптимізм та артистизм аматорів такого поважного віку. Після заходу господарі свята пригостили ветеранів смачною кашею  яку традиційно  готують   працівники Ватутінського міського Палацу Культури для хорових колективів ветеранів війни і праці Черкаського краю. Колективи обмінювалися пісенним репертуаром та фотографувалися на згадку.

Інформація відділу культури і туризму