gerbuk.JPG

З кожним роком все менше серед нас залишається очевидців та безпосередніх учасників тієї війни. Вони, молодими юнаками і дівчатами волею долі були одягнені в солдатські шинелі, наближали  таку жадану  перемогу, а  потім брали активну участь у відбудові зруйнованої  країни. Вони, ветерани Другої світової  війни, подарували нам щастя жити під  мирним небом, і ми перед  ними в  неоплатному боргу.

З нагоди  Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війни міський голова Олександр Лисюк та голова міської організації ветеранів Наталія Котик відвідали 14 ветеранів, безпосередніх учасників бойових дій  1941-1945 років, які проживають в нашій громаді. Привітали їх зі святом, вручили вітальні листівки та продуктові набори, придбані за сприяння ТОВ «Ватутінський комбінат баранкових виробів» та фізичної особи підприємця Гавриш Івана Ілліча. За що їм велика подяка.

Міський очільник побажав ветеранам міцного здоров’я та довголіття, щоб не турбували їх бойові  рани, не щеміли серця тривожними спогадами, щоб сьогодення було мирним і безхмарним, а також запросив ветеранів на святкові заходи 9 травня.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики