UAEU2.JPG

6-7 квітня 2019 року на базі БО «Від серця до серця» пройшов тренінг на тему «Виявлення, ідентифікації, опрацювання процедури встановлення статусу та надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми».

Участь в заході взяли відповідальні особи за опрацювання процедури встановлення статусу районних державних адміністрацій та представники, які опікуються соціальними питаннями. Від Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на тренінгу була присутня провідний фахівець із соціальної роботи Ільченко Тетяна.

Під час заходу учасники обговорили шляхи вирішення проблем у зв’язку з ситуаціями, пов’язаними з торгівлею людьми, які виникають на рівні громади та на індивідуальному рівні в житті постраждалої особи та її родини.

Захід відбувся в рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми», що реалізується в партнерстві з Агентством ООН з питань міграції за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, Міністерства міжнародних справ Канади та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Інформація Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді