UAEU2.JPG

Щорічно службою у справах дітей виконкому Ватутінської міської ради спільно з відділом освіти серед учнів загальноосвітніх шкіл міста з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в опікунські та прийомні сім’ї,  дитячий будинок сімейного типу, проводиться міський конкурс «Світ дитячої фантазії», метою якого є сприяння розвитку талантів та творчих здібностей дітей.

У квітні 2019 року діти зазначеної категорії були ознайомлені з положенням про проведення конкурсу. За сприянням оргкомітету п’ятнадцять учасників представили на розсуд журі цікаві роботи у різних видах творчої діяльності: різні техніки вишивки, орігамі, макроме, аплікація, квілінг, топіарій, вироби з бісеру, глини, дерева, паперу, солоного тіста та інші.

Виставка дитячих робіт тривала декілька днів у кабінеті служби у справах дітей. Особливу цікавість не тільки членів журі, учасників а також і відвідувачів викликали різнопланові роботи учнів школи №5 та картини, вишиті Мишуком Віталієм, Мишуком Олексієм та Добровольським Давидом. Як не дивно, але хлопці просто не могли не захопитись вишиванням, коли ми побачили, які шедеври створюють їх опікуни Аліна Валеріївна та Ольга Миколаївна. Спостерігаючи за їх майстерністю, хлопці вирішили теж спробувати і, як бачите, результат вражає!

Третього травня було підведено підсумки конкурсу та вручено учасникам подарунки, придбані за кошти міського бюджету.

Кращу роботу – картину «Таємна вечеря», вишиту 16-річним Мишуком Віталієм, буде  направлено на  обласний етап конкурсу  «Світ дитячої фантазії». 

Інформація служби у справах дітей