gerbuk.JPG

20 квітня на всій території України відбулось свято спільної праці заради наведення чистоти у своїх населених пунктах.

В нашому місті День Довкілля традиційно проводиться в міському парку відпочинку. На загальну толоку зібралась чимала кількість містян, серед яких було дуже приємно бачити молодь шкільного віку, які також долучились до загальноміського суботника. Прийшли представники установ, організацій,  окремі депутати міської ради та представники політичних партій.

Закипіла робота. Вирубували паросль, збирали її на купи, прибирали від побутового сміття територію зон відпочинку. Робота спорилась, адже спільна праця завжди дає не тільки результат, а й позитивні емоції від її наслідків.

Хоча були й неприємні враження. Дуже прикро, що деякі містяни парк переплутали із смітником. Що тільки не знаходили під час прибирання… Невже  більш прийнятним є загидення паркової зони, чим, як цивілізовані люди, поводитись із сміттям, як це визначено законом? Адже для збору побутових відходів в місті визначені місця та обладнані майданчики.

Тому в черговий раз закликаємо всіх турбуватись про екологію та чистоту довкілля, не створювати стихійних звалищ і не засмічувати наше місто.

А всім, хто взяв участь в упорядкуванні парку, висловлюємо щиро подяку.

 

Інформація відділу з питань внутрішньої політики