UAEU2.JPG

Заняття спортом – це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості, а й виховання, в першу чергу, патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості у своїх силах, формування характеру.

Метою спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», який відбувся 18 квітня в дитячо-юнацькій спортивній школі, було виховання в учнів дружби, взаємоповаги, солідарності, благородства; формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

В заході взяли участь чотири збірні команди, віком від 12 до 14 років, із загальноосвітніх навчальних закладів №2,5,6 та спеціалізованої школи №1.

З привітальним словом до присутніх звернулася Дроздова Валентина, завідувач сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту, яка зазначила, що небайдужість до занять фізичної культури і спорту стане запорукою нових життєвих перемог, адже саме з таких змагань починається великий шлях до підкорення найважливіших вершин та побажала учасникам гарного настрою і максимально проявити усі свої здібності та таланти.

Програма спортивного свята складалася із 4-х етапів:

  • 1 етап - презентація команди, що включала назву команди, девіз, емблему, єдину спортивну форму та оцінювалася за п’ятибальною системою;
  • 2 етап – спортивно рухова композиція під музичний супровід, яка також оцінювалася за п’ятибальною системою;
  • 3 етап – вікторина на олімпійську тематику, кожна правильна відповідь якої приносила команді 1 бал;
  • 4 етап – спортивна комбінована естафета.

Учасники заходу наполегливо здобували все кращі й кращі показники. Ці змагання стали демонстрацією високої майстерності, краси поєдинків та сили духу. Вболівальники завзято підбадьорювали та підтримували гравців.

В запеклій боротьбі перемогу здобула команда Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1, яка буде представляти наше місто під час обласного фінального етапу спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» 18 травня 2019 року в місті Черкаси.

Інформація сектору у справах сім"ї, дітей, молоді та спорту