UAEU2.JPG

Сьогодні, 18 квітня, міський голова Олександр Лисюк провів засідання виконавчого комітету, під час якого було опрацьовано 18 проектів рішень, підготовлених с структурними підрозділами міської ради та виконавчого комітету, і за результатами розгляду яких прийняті відповідні рішення.

Одним із важливих питань, що були розглянуті на засіданні, було підведення підсумків проходження опалювального сезону 2018 – 2019 років та підготовка об’єктів житлово–комунального господарства та соціальної сфери міста Ватутіне до роботи в осінньо – зимовий період 2019 – 2020 років, про яке доповів керівник комунального підприємства теплових мереж Василь Сільвашко.

Він зазначив, що підприємство забезпечує теплом житловий фонд, бюджетні установи та об’єкти інших споживачів. Загальна опалювальна площа становить 246,5 тис. м2, у ветхому стані знаходяться 4,7 км. теплових мереж. За період проходження опалювального періоду через зношеність теплових мереж відбулося 6 аварій, які були ліквідовані в найкоротший термін. Василь Миколайович повідомив, що протягом опалювального періоду на підприємство від споживачів послуг із централізованого опалення надійшло 23 заяви про неякісне надання послуг, які були розглянуті комісійно і на підставі акту обстеження проведені перерахунки на загальну суму – 899,19 грн. 53 особи, які не отримали субсидії на оплату комунальних послуг, подали письмові звернення на оформлення розстрочки на оплату послуги на суму 381 240,36 грн. Також ведеться робота з боржниками, примусово стягнуто державною виконавчою службою – 8,8 тис. грн.(з урахуванням виконання судових рішень попередніх років, що перебували на виконанні упродовж звітного періоду). Опалювальний сезон в м. Ватутіне завершено 09 квітня 2019 року на підставі розпорядження міського голови. Борг за спожитий природний газ станом на 11 квітня становить 12330,2 тис. грн., борг населення на кінець опалювального сезону - 14 566,2 тис. грн. На завершення виступу керівник додав, що розроблені заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери м. Ватутіне до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років виконання яких здійснюватиметься в неопалювальний період.

Окрім зазначеного питання члени виконкому схвалили зміни до міського бюджету, заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста за І квартал 2019 року, затвердили заходи з підготовки та відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-річниці вигнання нацистів з України, план заходів з підготовки до святкування 72-ї річниці від дня заснування міста Ватутіне, заходи з організації оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді влітку 2019 року, план заходів з відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, ціни на профілактичні медичні огляди громадян, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Ватутінська міська лікарня» та розглянули низку інших питань.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики