UAEU2.JPG

Інвестиції в економіку міста – важливий напрямок роботи міської влади і зокрема міського голови. Адже якщо буде достатньо робочих місць і достойна заробітна плата – не буде потреби містянам покидати свої родини у пошуках кращої долі десь за кордоном.

Вчора в нашому місті відбулась важлива подія. З робочим візитом до нас приїздили інвестори, які в місті реалізують проект по будівництву та обслуговуванню фотовольтаїчної електростанції по вулиці Кривошеї лейтенанта, 121г.

До складу офіційної делегації увійшли  представники  Державної компанії по енергетиці «NESI» з Китайської Народної Республіки, які є основними фінансовими донорами проекту, та  керівник проекту директор «БІО ІНВЕСТ ГРУПП-2» Валентин Зайцев.

Дана зустріч була підтримана на державному рівні і супроводжувалась радником Президента України Юрієм Ткаченком.

Інвестори спочатку відвідали територію на якій буде здійснюватись будівництво сонячної електростанції, а потім провели робочу нараду в міського голови Олександра Лисюка.

Під час наради вже більш детально було обговорено технічні моменти виконання проекту та участь в соціальних проектах громади.

Було досягнуто позитивних результатів по обговорюваних питаннях.

На завершення зустрічі міський голова вручив членам офіційної делегації подарунки.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики

Фото головного редактора міської газети "Місто робітниче" О.Дзюби