gerbuk.JPG

Почуваємося щасливими! Море позитивних емоцій та щасливих хвилин на сцені та за її лаштунками для студії естрадного вокалу «Ліга Співу» з нашого улюбленого Ватутінського міського Палацу культури  на ІІI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі юнацького та молодіжного мистецтва «ПЛАНЕТА МРІЙ» в м.Умань. І хоч 13 число дехто вважає невдалим, нам воно принесло перемогу та І місце у номінації вокальне мистецтво в категорії "Ансамблі".

Це найперша наша поїздка на конкурс такого рівня. Виступили з номером несхожим на всіх інших. Наша авторська пісня "Руки підіймай"  була дуже свіжою і незвичною, якщо точніше - яскравою!

І уже точно - сучасною і модною! Як не поверни, а все ж пісні, написані спеціально для нас чи про нас, рулять! Це мегакруто!! І мало кому доступно. А у нас є!! І ще буде.

Виступ учасниці нашої студії Ані Добровольської ще приніс 2 місце у номінації "Сольний спів", теж за неї щиро радію. Також моя джазистка Даша Молочева не підвела - І місце! Вітаю сміливих!

Чудовий відпочинок у дендропарку "Софіївка" незабутній! Дякую організаторам, Уманському гуманітарно-педагогічному коледжу, нашій дирекції за допомогу, батькам моїх співаків. Хто співає - той щасливий!

Керівник студії естрадного вокалу «Ліга співу» Ольга Матвійчук