gerbuk.JPG

Нещодавно у Черкаському обласному Будинку народної творчості відбулось нагородження  переможців щорічного обласного конкурсу «Єдина родина – сильна Україна». Конкурс організований за ініціативи  громадської організації «Mezha.ua» та Черкаського обласного контактного центру при підтримці обласної державної адміністрації. 

Учениця образотворчого відділу Ватутінської дитячої школи мистецтв Горова Даша (3 клас) отримала  Диплом «Приз глядацьких симпатій» в номінації «Образотворче мистецтво», вікова категорія 9-11 років.

В м. Херсоні відбувся V Міжнародний конкурс  малюнка «Ілюстрація до народної казки» під девізом «Давайте дружити і спілкуватися і всі разом зробимо наш світ добрим і справедливим, як в казці». Тематика конкурсу – народні літературні казки та фантазії на тему казки. Три тисячі дітей з України та інших країн світу взяли участь у конкурсі. Журі визначило серед них 270 переможців та лауреатів. Лауреатом  конкурсу стала  і наша учениця Маковоз Маша (2 клас) з роботою «Доісторична казка».

В березні 2019 року в м.Черкаси пройшов ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості  «Об'єднаймося ж, брати мої». Тема конкурсу – ідея Соборності України, творчість Т.Г.Шевченка, народ, суспільство, родина, минуле, сучасне, майбутнє. Учениця 6 класу Козій Анна стала переможцем конкурсу у номінації «Образотворче мистецтво»  за роботу «Старі фотографії».

У Черкаському обласному художньому музеї відбулася XХVІІ обласна виставка образотворчого мистецтва учнів шкіл естетичного виховання, присвячена 205-й річниці з дня народження Тараса Шевченка. На виставці представлено майже двісті робіт вихованців мистецьких шкіл Черкаського краю. Поетичні образи Великого Кобзаря складають зміст і сюжет дитячих творів. Лауреатом конкурсу стала учениця 2 класу Білик Мар'яна з роботою «Скоро прийде зима».

Чисельні перемоги наших дітей свідчать про високий професіоналізм викладача Шинкєєвої Ольги Анатоліївни та неабиякий талант наших юних художників.

Бажаємо нашим  вихованцям нових перемог, творчих ідей, цікавих рішень та впевненості у досягненні мети на мистецькій ниві!

Адміністрація Ватутінської ДШМ