gerbuk.JPG

Комунальний заклад "Черкаський обласний центр науково - технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради" надіслав результати обласної виставки - конкурсу декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край".

З року в рік зростає кількість та якість конкурентноспроможних робіт. З 19 надісланих виробів Ватутінської міської СЮТ - 7 стали призерами. А три роботи, що  посіли 1 місце, відправлено на Всеукраїнську виставку - конкурс "Знай і люби свій край" у м. Київ.

Це робота "Рідні краєвиди" Тетієвської Анастасії (розділ: вишивка бісером), гурток бісероплетіння, керівник Людмила Гончаренко; робота "Панночка" Жорник Анни (розділ: народна лялька), гурток моделювання іграшок та сувенірів, керівник Ольга Горова та робота Еберт Ксенії «Веснянка» (розділ:народна лялька), гурток моделювання іграшок та сувенірів, керівник Ольга Горова.

ІІІ місце здобули: Бойко Антоніна за роботу "Гордість і слава України" (триптих), (розділ: вишивка бісером), гурток бісероплетіння, керівник Людмила Гончаренко; Кулеба Оксана за роботу "Ватутіне" (розділ: художня вишивка), гурток моделювання іграшок та сувенірів, керівник Ольга Горова; Тишкевич Вікторія за роботу "Черкаській області - 65 років!", (розділ: паперова пластика та оригамі), гурток "Паперова пластика", керівник Олена Єніна та  Герасименко Вікторія за роботу "Зоряна ніч", (розділ: вироби з соломки), гурток моделювання іграшок та сувенірів, керівник Ольга Горова.

Три роботи зайняли 4 місце.

Висловлюємо подяку секретарю Ватутінської міської організації ВО "Черкащани" Юрію Васильовичу Мамайсурову, приватним підприємцям Петру Вікторовичу Мацепі та Роману Володимировичу Шевченку за надані матеріали для виготовлення робіт, які були представлені на виставці.

Пишаємося нашими вихованцями та педагогами!

Адміністрація Ватутінської міської СЮТ