UAEU2.JPG

У зв’язку з тим, що з квітня 2019 року в області розпочалась реалізація пілотного проекту Міністерства у справах ветеранів України зі створення та аналізу психофізичного профілю ветеранів, до якого залучено і центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з ветеранами області 03.04.2019 року відбулася робоча зустріч за участю голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Вельбівця та  представників Міністерства у справах ветеранів України та військовими психологами громадських організацій м.Київ.

На заході було представлено сам проект, визначено головні завдання та проведено навчання по організації роботи в проекті. Від м.Ватутіне учасниками проекту визначено: від ветеранів АТО Гребня Олександра, а від міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  директора Чорнобай Аллу та провідного фахівця із соціальної роботи Ільченко Тетяну.

Унікальність цього проекту полягає в тому, що кожного ветерана Черкаської області відвідає група фахівців, яка складається із соціального працівника та ветерана АТО (ООС) з метою проведення первинного анкетування-опитування. Дана інформація слугуватиме не тільки для визначення наявних проблем, але і для пошуку шляхів їх комплексного вирішення.

Інформація Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді