gerbuk.JPG

30 березня   2019 р. в  Уманському  обласному музичному училищі ім.П.Д.Демуцького традиційно  пройшла  музично - теоретична олімпіада учнів початкових мистецьких навчальних закладів Черкаської області,  в якій взяли участь 14 музичних шкіл та шкіл мистецтв.

 

Команда Ватутінської ДШМ у складі Орінічева Івана, Степового Андрія, Романчук Ангеліни, Попович Анастасії та Пюстонен Софії виборола почесне І місце. З кожними роком завдання з теорії музики та музичної літератури ускладнюються. Багато часу, сил, терпіння віддала наша команда, готуючись  до олімпіади. Але не менше праці і зусиль в цю перемогу вклали завідуюча відділом теоретичних дисциплін  Лариса Лупашко та викладач музичної літератури Людмила Орловська. Наші учні – наша гордість. Ми пишаємося їхніми здобутками і дякуємо  за те, що вони гідно представляють рідну школу на олімпіадах,  конкурсах різного рівня.

В рамках олімпіади пройшов концерт солістів – виконавців – студентів Уманського обласного музичного училища. У програмі прозвучали відомі та популярні твори зарубіжних і українських композиторів.

Вітаємо наших переможців! Бажаємо подальших творчих злетів!!!

Дякуємо викладачам школи Тетяні Геращенко та Тетяні Маловік за супровід учнів на олімпіаду. Так тримати!

Інформація дитячої школи мистецтв