UAEU2.JPG

У передвиборчій програмі міського голови Олександра Лисюка важливе місце приділялось пошуку інвестицій з метою відродження промисловості та укріплення економіки міста. І в цьому напрямку Олександр Борисович та його команда наполегливо працює.

Зокрема вчора Олександр Лисюк та його перший заступник Юрій Кубявка провели зустріч з інвесторами з Німеччини. Генеральний директор  німецької компанії «Elektrokontakt GmbH» dr. mr. Scheideler Wolfgang,  mr.Dumler Reinhold, генеральний директор  ТОВ «Електроконтакт Україна»  та директор Володимир Юрцан обговорили   з міським керівництвом можливість відкриття у Ватутіному конвеєрної лінії по виробництву їх продукції з подальшим будівництвом повнофункціонального заводу.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Електроконтакт Україна» (ТзОВ «ЕКУ») є підрозділом німецької фірми «Elektrokontakt GmbH», яка належить всесвітньовідомому французькому концерну Nexans.

Концерн Nexans виробляє кабелі і кабельні системи для передачі енергії з використанням надпровідників, кабельні системи для авіа- та автомобілебудування, суднобудування, залізничного транспорту, телекомунікаційних та енергетичних мереж, нафтогазової промисловості, будівництва та житлового сектору. Підприємства-заводи концерну розташовані в більш як 30 країнах світу на 5 континентах.

Після перемовин було оглянуто ділянку, яка зацікавила інвесторів. Будемо чекати на позитивне рішення.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики

Фото головного редактора міської газети "Місто робітниче"