UAEU2.JPG

Щорічно в Україні проводиться Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників з метою навчання дітей діяти в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування поваги до професії пожежника-рятувальника,  популяризації здорового способу життя.

Міський етап Всеукраїнського фестивалю ДЮП в нашому місті відбувся 21 березня і участь в ньому взяли 4 команди із закладів загальної освіти.

Керівництво фестивалем здійснювалося оргкомітетом у складі представників Звенигородського районного управління ДСНС та відділу освіти Ватутінської міської ради.

Під час фестивалю проводились конкурси: «Візитка», «Домашнє завдання», «Рятувальна реклама».

У конкурсі  «Візитка»  учасники дружин ознайомили глядачів зі своїми творчими можливостями, з профілактичною роботою, яка проводилася протягом року в освітніх закладах. 

«Домашнє завдання» проводилось у довільній формі під гаслом: «Завжди й усюди - безпеці бути!!!».

У конкурсі «Рятувальна реклама» юні пожежники висвітлили питання  пожежної та техногенної безпеки, пропагування  професії  пожежника-рятівника.

Журі враховувало такі якості як розкриття тем, оригінальність, артистизм,  влучний гумор, вокальну та хореографічну майстерність, операторські здібності, режисерську роботу тощо.

За загальною сумою балів команди посіли наступні місця:

- І місце  -  команда «Екстрим» Ватутінської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 5;

- ІІ місце  - команда «Легіон» Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф.Ватутіна;

- ІІІ місце  - команда «Спалах» Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

Переможцям були вручені солодкі подарунки.

Інформація відділу освіти