gerbuk.JPG

Майже щодня у  Ватутінській дитячій школі мистецтв відбуваються цікаві мистецькі заходи. Не став виключенням і вчорашній день - на відділі фортепіано пройшов загальношкільний конкурс виконавської майстерності  «Юні таланти».  Конкурс проводився у двох категоріях: молодша  та старша.

Вісім кращих учнів виконали твори сучасних та класичних композиторів різних жанрів. До складу журі, що оцінювало виступи, увійшли досвідчені викладачі школи мистецтв, які вміло розпізнають талант та кропітку працю у досягненні учнями виконавських вершин: директор школи Наталія Любашенко, заступник директора з навчально – виховної роботи Роман Мирошниченко та викладачі відділу: Людмила Зубкова, Тетяна Пархоменко, Лариса Лупашко та Ольга Кривоносова.

Переможці загальношкільного конкурсу отримали грамоти  та  змагатимуться на обласному конкурсі  виконавської майстерності обдарованих учнів мистецьких навчальних закладів «Uman-Art».

Конкурс надихає юних виконавців на подальшу плідну роботу зі своїми викладачами для досягнення ще більших висот та сприяє повному розкриттю таланту у відтворенні прекрасного і вічного – Музики!

Інформація дитячої школи мистецтв