gerbuk.JPG

Рішенням виконавчого комітету Ватутінської міської ради від 21.03.2019 №94 «Про проведення місячника з благоустрою та озеленення міста» з 22 березня по 23 квітня 2019 року у м.Ватутіне оголошено місячник з благоустрою міста.

Протягом означеного періоду по всьому місту будуть здійснюватись заходи щодо поліпшення естетичного та санітарного стану міських територій, підвищення рівня екологічної культури містян.

Роботи з благоустрою будуть проводитись вздовж доріг і вулиць, закріплених за підприємствами, установами і організаціями, незалежно від форми власності, на об’єктах масового перебування та відпочинку населення. 20.04.2019 року в міському парку відбудеться загальноміський День благоустрою в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Пропонуємо кожному долучитися до вказаної акції.

Нагадуємо про необхідність всіх керівників та трудових колективів підприємств, установ, організацій, підприємців, громадських активістів та мешканців міста здійснити заходи щодо прибирання та благоустрою на своїх прилеглих та закріплених територіях, присадибних ділянках домогосподарств, активно долучитися до міських заходів, які будуть проходити на території міста протягом місяця, усіляко сприяти та долучатися до проведення природоохоронних акцій.

Відповідно до п. 7.1. Правил благоустрою території м.Ватутіне та с. Скаливатка, затверджених рішенням міської ради від 28.11.2018 р. №64-8/VII, суб’єкти господарювання, що експлуатують об’єкти, торговельні центри, об’єкти побутового обслуговування, громадського харчування, авторемонтні майстерні, магазини, ринки, тимчасові споруди торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності забезпечують утримання прилеглої території в межах 20 метрів від межі земельної ділянки, що надана у власність або користування, та до проїжджої частини вулиці.

Проведення місячника благоустрою є слушною нагодою об’єднатись навколо ідеї екологічного та духовного розвитку і свідомого ставлення до збереження довкілля. Спільними зусиллями можна зробити наше місто - наш дім чистим, безпечним і комфортним!

Інформація головного спеціаліста, інспектора з благоустрою