gerbuk.JPG

З нагоди Дня народження генерала армії М.Ф. Ватутіна в дитячій юнацько-спортивній школі нашого міста з 10 по 12 грудня відбулися змагання «Веселі старти», які проводяться з метою підвищення спортивної майстерності, виявлення перспективних спортсменів, команд для участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях, піднесення рівня патріотичного виховання молоді, пропаганди здорового способу життя засобами фізичної культури і спорту та зміцнення дружніх стосунків з юними спортсменами.

Спортивні змагання проходили під загальним керівництвом сектору у справах сім‘ї, дітей, молоді та спорту. Безпосередньою організацією змагань займалися тренерсько-викладацький колектив дитячо-юнацької спортивної школи, методист методичного кабінету відділу освіти та вчителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів міста. До участі у традиційних спортивних змаганнях долучилися учні других, третіх, четвертих класів спеціалізованої школи №1 та загальноосвітніх шкіл №2, №5, №6.

Приємно зазначити, що ці змагання полюбились  підростаючому поколінню і наші майбутні олімпійці із задоволенням виходять на старт цих веселих, пізнавальних та захоплюючих змагань. Свою вправність та швидкість молодші школярі демонстрували у різноманітних естафетах. Дітвора відчайдушно змагалася за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

 Тож у підсумку найспритнішими виявилися  серед 2-х класів:

- І місце – 2-А клас спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1,

- ІІ місце – 2-А клас загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф.Ватутіна.

За результатами цікавої та напруженої боротьби учнів 3-х класів:

- І місце виборола команда 3-А класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф. Ватутіна.,

- ІІ місце - 3-А клас спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1,

- ІІІ місце – 3 клас загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів №5.

Серед учнів 4-х класів переможцями стали:

- І місце – 4 клас загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6,

- ІІ місце - 4 клас загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів №5;

- ІІІ місце - 4 клас спеціалізованої школи І –ІІІ ступенів №1.

Переможці та учасники змагань «Веселі старти» були нагороджені грамотами  та цінними подарунками від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація сектору у справах сім‘ї, дітей, молоді та спорту