UAEU2.JPG

На початку грудня 2018 року на базі Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 був проведений педагогічний семінар - батл по наступності між вихователями дитячого закладу №8 «Зірочка» та вчителями початкових класів спеціалізованої школи №1 на актуальну тему сьогодення: «Соціалізація і розвиток емоційних навичок – шлях до благополуччя і успіху дитини у майбутньому».

На семінарі були присутні: завідувач методичним кабінетом відділу освіти Наталія Жовновата, методист відділу освіти з питань початкового навчання Ніна Клопотенко, методист відділу освіти з питань дошкільної освіти Людмила Калиушко, завідувач ДНЗ №8 Наталія Натальченко, заступник директора з навчально-виховної роботи спеціалізованої школи №1 Світлана Дудник, вихователі закладів дошкільної освіти та вчителі початкових класів  міста.

Під час заходу переглянуто презентації, відеоролики від вихователів садочка та вчителів початкових класів школи. Всі присутні отримали не тільки задоволення від спілкування, а й отримали для себе багато корисного, цікавого і повчального для подальшого втілення в роботу вихователя та вчителя Нової української школи.

Саме такі зустрічі сприяють наступності дошкільної та початкової освіти і стають успішними кроками адаптації дитини в соціумі і в подальшому житті.

Інформація відділу освіти