UAEU2.JPG

Важка це праця захищати мир! Ще мало літ минуло з часів Другої Світової війни, і знову на нашу рідну землю прийшло нове лихо.  Багато наших земляків  залишили свої домівки, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її пісню, золоті жита і мир. І цей святий обов’язок виконують військові незалежної України. 

Напередодні дня Збройних Сил України,   в бібліотеці для дітей відбулася зустріч з учасником АТО,  Дмитром Моісеєнком, який у складі 79 бригади у перші дні агресії боронив кордони нашої держави на сході України.  В даний час проживає  і працює  в рідному місті Ватутіне. 

На зустріч завітали учні 7 класу школи №5 з  учителем образотворчого мистецтва Людмилою Калиушко.  Дмитро Валерійович поділився зі школярами спогадами про нелегкі бойові шляхи, умови життя. Відповів на численні запитання школярів про військові будні, про єдність та героїзм бойових побратимів,  Всі присутні ушанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Діти вслухалися в кожне його слово, в якому звучала біль і тривога. Потім  всі щиро привітали Дмитра з отриманням нової квартири, подякували і  вручили  квіти та подаруночки, зробили спільне фото на пам'ять.

Працівники бібліотеки оформили  книжкову виставку  «Сміливі, мужні, надійні».

Ми дякуємо воїну за подаровану зустріч і бажаємо йому та його родині добра, злагоди, любові та сімейного затишку, а всій нашій країні - мирного неба!

Інформація завідувача бібліотекою для дітей  В.Калиушко