UAEU2.JPG

Нещодавно Ольга Матвійчук зі своєю ученицею Софійкою Пересунько приїхали з конкурсу високого рівня, чудових емоцій та інтелектуальної музики - ІІІ Всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців "Джаз-Палітра", який відбувся 30 листопада та 1 грудня у м.Черкаси й став новою сторінкою у вокальному житті  вокалістів нашого міста.

Чудова організація конкурсу, спілкування, грандіозний гала-концерт за участю: Черкаського біг-бенду та зірок українського джазу Вікторіїї Корженок – переможця талант-шоу «Суперзірка» (м.Київ), піаністів, аранжувальників та композиторів Олексія Петухова (м.Одеса) та Сергія Давидова (м.Харків) - усе було на найвищому рівні. Це було феєрично-фантастично!

Особлива вдячність завідувачам естрадним відділом Черкаського музичного училища  Ларисі Красавіній, Леоніду Красавіну та Олені Помагайбо, що опікувались конкурсантами.

Джаз навчає думати, імпровізувати, творити. Хоча Софійка в другому турі поки тільки дипломант, але є чудовий стимул до роботи, бо натхнення від побаченого вистачить ще на цілий рік!

Інформація відділу культури і туризму