gerbuk.JPG

22 листопада під головуванням першого заступника міського голови Юрія Кубявки  відбулося засідання Центру допомоги учасникам АТО.

В засіданні взяли участь члени міського Центру допомоги учасникам АТО, ветерани антитерористичної операції та заступник голови громадської організації «Ветеранів АТО та волонтерів Ватутінської громади» Олександр Данилюк.

В порядок денний засідання,відповідно до листів громадської організації «Ветеранів АТО та волонтерів Ватутінської громади», було включено 11 питань. Зокрема, затверджено план роботи на 2019 рік, розглянуто питання нагородження учасників бойових дій нагородами та відзнаками до пам’ятних дат. Присутні надали пропозиції щодо розміщення інформації у рубриці для учасників АТО в міській газеті «Місто робітниче». Юрій Кубявка вкотре нагадав щодо необхідності заповнення соціальних паспортів для визначення потреб ветеранів. Актуальним був виступ учасника АТО Олександра Овчіннікова, який наголосив, що всім необхідно об’єднатись заради вирішення спільних проблемних питань.

На завершення зустрічі Юрій Богданович подякував всім присутнім за участь в обговоренні питань порядку денного та висловив сподівання, що на наступні засідання Центру допомоги учасникам АТО буде приходити більша кількість ветеранів.

Інформація відділу соціально-економічного розвитку