gerbuk.JPG

День Гідності та Свободи – це день, коли ми вшановуємо не тільки учасників революційних подій 2004 та 2013-2014 років, а й тих патріотів України, які ціною власного життя захищали і захищають національні інтереси, територіальну цілісність та демократичні ідеали нашої держави. Після перемоги Майдану, її активісти перемістились в епіцентр військового конфлікту, який розгорівся в Донецькій та Луганській областях, де російські окупанти намагались відтяти ласий шматок української землі.

Там поклали голови найкращі сини і дочки нашого народу, які віддали свої молоді життя за мир, за волю, за свободу та краще життя нашої Батьківщини.

Серед тих, кого забрала жорстока війна і наші земляки. Кого скосила куля, кого забрала лиха хвороба, а хто не витримав реалій мирного життя. Вічна їм пам'ять.

Сьогодні перший заступник міського голови Юрій Кубявка та секретар міської ради Сергій Бабюк вклонились світлій пам’яті Євгена Іванченка, Богдана Мороза та Ольги Зеленюк-Юріної.  До місця їх вічного спочинку поклали квіти.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики