UAEU2.JPG

Щорічно  Черкаський Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи проводить семінар директорів, художніх керівників, завідувачів методичних відділів та методистів по клубній роботі районних і міських будинків культури області. Семінари проходять в різних закладах культури  області, де колеги діляться набутим досвідом та обговорюють нагальні проблеми в галузі культури.

Цього року він відбувся 19 листопада в обласному центрі. У семінарі взяли участь  фахівці з Черкас, Сміли, Ватутіного, Золотоноші, Городищенського, Звенигородського, Кам’янського, Канівського, Катеринопільського, Корсунь-Шевченківського, Лисянського, Маньківського, Монастирищенського, Смілянського, Уманського, Христинівського, Черкаського та Шполянського районів, а також із об’єднаних територіальних громад області.

Відкрила семінар директор комунальної установи «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи»Таміла Іванова.  Вона та фахівці комунальної установи зробили аналіз роботи аматорських колективів усіх жанрів у 2018 році та підвели підсумки їх участі у обласних та регіональних культурно-мистецьких заходах.

Ватутінський міський Палац культури отримав диплом І ступеня, як переможець за підсумками участі аматорських колективів міських палаців культури в обласних та регіональних культурно-мистецьких заходах у 2018 році.  Також за високий професіоналізм, активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток національної музичної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорського мистецтва нагородили грамотами  керівника народного аматорського естрадного оркестру «Угольок» заслуженого працівника України Михайла Панзюка та керівника народного аматорського рок-гурту «Постскриптум» Сергія Сторожева.

Інформація відділу культури і туризму