UAEU2.JPG

Нещодавно учасники зразкового дитячого театрального колективу «На біс!» Ватутінського міського Палацу культури взяли участь в ІІ обласному театральному фестивалі «Казковий листопад» в м.Черкаси.

Організатором фестивалю виступив міський Центр дитячої та юнацької творчості та зразковий дитячий музичний театр «Ліра» під керівництвом талановитого режисера Каріни Соломахи. В складі журі були професійні актори Черкаського обласного музично-драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка  та діячі культури м.Черкас.

На фестивалі відчувалась незвичайна атмосфера, справжня, театральна. Цікаво було те, що сам фестиваль проходив у формі казки, що є великою рідкістю, і, безперечно, увага глядачів трималася від першої до останньої хвилини.

Фестиваль відбувався у двох номінація – читці та театри. У номінації читці свою заслужену перемогу здобула Аріна Кухаренко, яка порадувала журі гумористичними творами, а у номінації театри - старша група «На біс», яка презентували два номери «Україна – це ти» та «Колискова». Обидва номери неабияк вразили глядачів у залі, тож ми отримали свої нагороди і похвальні відгуки від глядачів.

Це був прекрасний досвід, так як ми побачили багато інших дитячих театрів області та читців, що дозволило нам розширити свій творчий кругозір. Обов’язково будемо й надалі брати участь в таких фестивалях!

Інформація керівника зразкового дитячого театрального колективу «На біс!» Юлія Красільнік