UAEU2.JPG

Аматорський танцювальний колектив «Life in Dance», керівником якого є Світлана Череватенко 10 листопада 2018 року взяв участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі "Зоряні мости", який проходив в місті Черкаси, в  Будинку культури ім.Кулика.

Колектив  отримав І місце і сертифікат на 1000€ на дитячий творчий табір "Разом" в Болгарію, м. Кітен.

 За словами організаторів фестивалю, а саме Президента Міжнародної корпорації "Зоряні мости",  директора конкурсів-фестивалів  Жанни Тетьори дитячі конкурси покликані показати творчість юних талантів, залучити якомога більше дітей та молоді до мистецтва і духовного розвитку.

–  Ви маленькі зірочки, що з'єднують мости дружби і творчості на одній сцені. Завдяки дитячій творчості йде інтеграція в Європу і ми заявляємо про себе, як про націю - творчу, талановиту і сильну. І Ви не пошкодуєте приїхавши до нас! Адже у нас великі горизонти і мости творчості, що з'єднують маленькі села, міста, області, країни і континенти, - наголошує Жанна Вікторівна.

І так,  звичайно,  Світлана Андріївна, приїхавши в суботу з фестивалю, була дуже задоволена і вдячна своїм дітям за згуртованість і старання:

– Нарешті через рік моєї праці в Палаці культури, ми вперше виїхали на фестиваль-конкурс. Скажу відверто, я не розраховувала на І місце. Бо до цього ми брали участь в міських концертах, на новорічних святах, благодійних концертах, виїздили на фестивалі в яких не визначали місця. А в цю суботу  ми все таки вирішили поїхати і спробувати свої сили, подивитися на інших і показати себе.

- Я була приємно здивована і щиро вдячна дітям за їх старання і наполегливість. Діти і батьки після фестивалю так загорілися, що вирішили збирати кошти на фестиваль в Болгарію. Я маю надію, що  в нас все вийде  і поїздка обов`язково відбудеться, - висловила щирі сподівання керівник творчого колективу.

Інформація відділу культури і  туризму