gerbuk.JPG

Нещодавно в рамках «Днів відкритих дверей на виробництві» за сприяння Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості проведено презентацію роботодавця – ТОВ «Комбінат баранкових виробів».

Підприємство постійно збільшує обсяги виробництва бубликів, соломки, тортів, тістечок, що на добу складає близько 10 тонн.

Метою заходу було сприяння укомплектуванню актуальних вакансій, ознайомлення з професіями пекар, машиніст тістообробних машин, укладальник-пакувальник, контролер харчової продукції.

Начальник виробництва Оксана Ярмоленко безпосередньо в цеху  провела екскурсію. Ознайомила присутніх із процесом виробництва бубликів та роботою пакувального комплексу. Звернула увагу на необхідні професійно - важливі якості для професій  машиніст тістообробних машин, укладальник-пакувальник,  контролер харчової продукції.  А також детально поінформувала присутніх про санітарно-побутові  умови, охорону праці на підприємстві, вимоги до претендентів, графік роботи, соціальний пакет та розмір заробітної плати.

З метою працевлаштування заступник начальника відділу надання соціальних послуг Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості Ніна Крикун запросила пошукачів роботи пройти співбесіду з роботодавцем. Вона відзначила, що співпраця з роботодавцем  є плідною: проводяться ярмарки вакансій, професіографічні екскурсії, Дні відкритих дверей.

Результатом співпраці є укомплектування в поточному році 22 вакансії за сприяння служби зайнятості.

Інформація Ватутінської міської філії Черкаського ОЦЗ