UAEU2.JPG

На плановому засіданні виконавчого комітету, яке відбулось вчора, було розглянуто 17 проектів рішень, підготовлених структурними підрозділами. Засідання провів міський голова Олександр Лисюк.

Доповідаючи про стан виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку Оксана Маковоз зазначила, що всі заходи, які були заплановані установами і організаціями, з метою належної підготовки до опалювального періоду, виконані в повному обсязі.

Завідувач сектором у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова доповіла про підсумки цьогорічного оздоровлення та відпочинку дітей. Зокрема вона інформувала, що станом на 15.10.2018 забезпечено послугами оздоровлення та відпочинку 1115 дітей, що становить 77,5%, в тому числі 761 (52,9%) дітей пільгових категорій. Діти оздоровлювались та відпочивали у пришкільних таборах, в УДЦ «Молода гвардія», «МДЦ «Артек», ПП «Фортеця –Тур», ТОВ «ДОТ «Тимурівець», в санаторно-курортних закладах через Комунальне неприбуткове підприємство «Центр надання первинної медико-санітарної допомоги» та за батьківські кошти.

Члени виконкому на засіданні також затвердили перелік об’єктів конкурсу, склад конкурсної комісії та Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку житлового фонду міста Ватутіне, акт про визначення та відшкодування збитків власнику землі, план організації та проведення міського конкурсу «Подорож по алеї правових знань», план міських заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права та розглянули низку інших питань.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики