gerbuk.JPG

З нагоди Дня захисника України по всій країні вшановують героїв, які в різні часи віддали свої життя за мир та спокій на землі. В церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим учасникам Небесної Сотні та учасникам АТО, могил учасників антитерористичної операції Євгена Іванченка та Богдана Мороза, братської могили на Монументі Слави взяли участь секретар міської ради Сергій Бабюк, перший заступник міського голови Юрій Кубявка, заступник міського голови Таїсія Дудник та керуючий справами виконавчого комітету Таїсія Стеценко.

Всі учасники церемонії хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв та на знак пошани поклали квіти. «Ми будемо завжди пам'ятати вірних синів України, які з честю виконали свій громадянський обов’язок. Ваш подвиг буде передаватись із покоління в покоління, і на завжди буде вписаний в історію нашого міста» - зазначив Юрій Кубявка.

            Цього ж дня секретар міської ради Сергій Бабюк, перший заступник міського голови Юрій Кубявка та заступник міського голови Таїсія Дудник відвідали родини згиблих героїв та вручили їм продуктові набори. Керівники висловили вдячність матерям за виховання справжніх патріотів, які віддали свої молоді життя за мир та спокій своїх рідних, близьких та всієї України.

 

Інформація відділу з питань внутрішньої політики