gerbuk.JPG

З метою активізації патріотичного виховання молоді, пропаганди здорового способу життя посередництвом фізичної культури та спорту, з нагоди Дня захисника України в нашому місті відбулися спортивно-масові заходи.

Так 9 жовтня 2018 року на міському стадіоні «Шахтар» сектором у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту виконкому міської ради спільно з Ватутінською міською громадською організацією товариства сприяння оборонні України та відділом освіти було організовано проведення змагання з військово-прикладного багатоборства серед допризовної молоді загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Участь в змаганнях взяли 4 команди: Ватутінська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1, Ватутінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф. Ватутіна, Ватутінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 та Ватутінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6. З привітальним словом до учасників дійства звернувся секретар міської ради Сергій Бабюк, який привітав учасників спортивно-масового заходу з Днем захисників України та відкриттям змагань з військово-прикладного багатоборства, побажав всім успіхів та перемог.

З привітальним словом виступила Наталія Мясникович, помічник народного депутата України Ничипоренка В.М. та вручила від його імені аератор для футбольного поля. До привітань долучився директор міського стадіону Ілля Ульянов і представив присутнім збірний бачок для аератора, а також ручний каток з насадками, придбані за сприяння підприємців Василя Черненка та Петра Мацепи. Секретар міської ради Сергій Бабюк щиро подякував спонсорам за велику підтримку, як свідчення небайдужого ставлення до проблем нашого міста та розвитку спорту в місті.

Основну програму заходу склали спортивні змагання між командами загальноосвітніх навчальних закладів міста, а саме:

- змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, де переможцями стала команда ЗОШ №2;

- підтягування на перекладині, де перемогу отримала команда ЗОШ №5;  

- в змаганнях з метання гранати перемогу виборола команда ЗОШ №5;:

- за результатами змагань з бігу на відстань 100 м. перемогу здобула команда ЗОШ №2.

За загальними підсумками змагань І місце виборола команда ЗОШ №2 ім. М.Ф. Ватутіна, ІІ місце здобула команда ЗОШ №5, ІІІ місце – команда  ЗОШ №6.

Завершилися змагання нагородженням учасників заходу дипломами міської громадської організації ТСО України та грамотами і цінними подарунками від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

11 жовтня в міському парку відпочинку було проведено традиційний легкоатлетичний крос «Золота осінь». Змагання проходили під загальним керівництвом сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту виконкому міської ради. Безпосередньою організацією проведення змагань займалися тренерсько-викладацький колектив міської дитячо-юнацької спортивної школи та вчителі фізичної культури навчальних закладів. У кросі прийняли активну участь 144 дітей та учнівської молоді. В напруженій боротьбі переможцями  змагань стали:

- серед учнів 2-3 класів – Рубан Юля та Вовкотруб Давид;

- серед учнів 4-5 класів – Ліннік Софія та Андрущак Богдан;

- серед учнів 6-7 класів – Аль-Хаджі Ламіса та Литвіцький Олександр;

- серед учнів 8-9 класів – Довгаль Тетяна та Гогунець Владислав

- серед учнів 10-11 класів, БРЦПО у Черкаській області, відділення м. Ватутіне – Важлівцева Крістіна, Войтенко Олександр, Фесенко Володимир.

Переможці та призери легкоатлетичного кросу були нагороджені грамотами та медалями від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту