UAEU2.JPG

10 жовтня під головуванням заступника міського голови Таїсії Дудник відбулося засідання  координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді, на якому проаналізовано стан виконання заходів міської програми оздоровлення та відпочинку дітей за 2018 рік, підведені підсумки оздоровчої кампанії 2018 року та затверджено план роботи з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді на 2019 рік.

Начальник відділу освіти Сергій Бурбело прозвітував про стан виконання «Міської програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки» за 2018 рік. Доповнив, що фінансове забезпечення підготовки та проведення оздоровчої кампанії з місцевого бюджету становило – 43,5 тис. грн., залучено позабюджетних коштів – 104,1 тис грн.

Про підсумки оздоровчої кампанії доповіла завідувач сектору у справах сім‘ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова, яка повідомила, що протягом оздоровчої кампанії послугами оздоровлення та відпочинку було забезпечено 1115 (77,5%) дітей, з них в 5 пришкільних таборах відпочило 587 дітей (40,8%). Додала, що протягом звітного періоду в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса)  оздоровилося 11 дітей, у приватному підприємстві «Фортеця - Тур» (смт. Сергіївка Одеська область) - 10 дітей, у Міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Одеса) оздоровлено 10 дітей, дитячому оздоровчому центрі «Тимурівець» (м. Сміла) – 2 дітей.

Старша медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Ватутіне Черкаської області» Катерина Вишнева проінформувала, що протягом оздоровчого періоду було оздоровлено 96 осіб.

У ході засідань члени координаційної ради схвалили з доповненнями план роботи та план заходів координаційної ради з питань оздоровлення дітей та учнівської молоді на 2019 рік.

Голова координаційної ради Таїсія Дудник, підвівши підсумок наради, наголосила, що пріоритетним завданням, поставленим перед нами під час літнього оздоровлення та відпочинку дітей 2018 року, було збереження та відновлення їх здоров'я, життєвих сил, запобігання бездоглядності, створення умов для продовження виховного процесу та розвитку творчих здібностей у канікулярний час. Зазначила, що протягом відпочинково-оздоровчого періоду 2018 року виконання прогнозованих показників забезпечення оздоровленням та відпочинком є на достатньому рівні.

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту