UAEU2.JPG
15 серпня 2018 року у прес-центрі ІА «Укрінформ» відбулася публічна презентація комунікаційних проектів до 27-ї річниці незалежності України, організована Департаментом суспільних комунікацій КМДА.
Під час заходу радник Міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк розказала, що 24 серпня за підтримки МІП у Маріуполі відбудеться великий концерт у рамках фестивалю «Твоя Країна fest» за участі гуртів «Антитіла», «Тартак», «Мандри», GrozovSka Band, Марійки Бурмаки та Gypsy Lyre.
У свою чергу державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко анонсував загальнонаціональну комунікаційну кампанію МІП до 24 серпня. «Зазвичай саме з Києва ми починаємо всі наші великі соціальні проекти. Зараз плануємо значне розміщення соціальної реклами до Дня прапора і Дня Незалежності. Це будуть і радіоролики, і телевізійні ролики, і зовнішня реклама – велика, загальнонаціональна кампанія», - зазначив А. Біденко.
Він додав, що 24 серпня у центрі Києва відбудеться масштабний показ мод з використанням бренду Ukraine NOW.
М. Соботюк також анонсувала Всеукраїнський спортивний фестиваль Ukraine Sport Fest, який організовує Студентська рада при МІП та ГО «Інститут інформаційної безпеки». Основне завдання цього заходу, запланованого на вересень, – консолідація молоді з різних куточків України.
Інформація Міністерства інформаційної політики