gerbuk.JPG

07 серпня міський голова Олександр Лисюк провів нараду з апаратом та керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади, комунальних служб міста, засобів масової інформації на якій було обговорено питання щодо підготовки до нового опалювального сезону та заслухано інформацію керівників про виконання доручень міського голови стосовно проведених заходів з благоустрою закріплених територій.

Керівники комунальних підприємств міста повідомили, що згідно графіків проводяться роботи з підготовки до роботи в осінньо – зимовий період. Зокрема начальник виробничого управління житлово – комунального господарства Олександр Костіков зазначив, що працівниками проводяться роботи з повірки та ремонту внутрішньо будинкової тепломережі, фасадів житлових будинків та роботи з благоустрою території міста. Василь Сільвашко, начальник комунального підприємства теплових мереж додав, що роботи по підготовці до нового опалювального сезону виконані на 70%, до 15 вересня всі роботи будуть завершені. Головний лікар міської лікарні Іван Павленко повідомив, що робіт по підготовці лікарні до роботи в осінньо – зимовий період виконано на суму 85 тис гривень, а саме проведено поточні ремонти п’яти модулів газової котельні, системи водопостачання та водовідведення а також санвузлів, проведено ревізію систем теплопостачання, водопостачання та водовідведення, проведений ремонт всіх відділень та фасаду лікарні. Іван Федорович додав, що потребує часткового ремонту дах стоматологічної поліклініки.

Також про роботи з підготовки до зими прозвітувала начальник відділу культури та туризму Наталія Геращенко. Вона зокрема зазначила що проведено ревізію запірної арматури та системи електропостачання дитячої школи мистецтв, в приміщенні Палацу культури встановлено металопластикові віконні блоки, замінено частину труби теплопостачання, проведено частковий ремонт теплопункту та ізоляцію труб тепломережі. Сергій Бурбело, начальник відділу освіти повідомив, що роботи по підготовці закладів до опалювального сезону проведені в повному обсязі.

На завершення наради міський голова зазначив, що потрібно з повною відповідальністю віднестися до виконання цього виду робіт, і поки є час і сприятливі погодні умови завершити всі ремонті роботи в найкоротші терміни.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики