UAEU2.JPG

З 28 по 30 червня в мальовничому селі Шевченкове Звенигородського району на території спеціалізованої школи-інтернату, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту проводився художній пленер "Тарасові пензлі оживають".

Основна мета заходу — ознайомлення з історією рідного краю, виховання патріотизму, відображення Шевченківського краю як ландшафтно-культурологічної перлини України засобами живопису і графіки.

Завдання заходу: мотивувати молодь до активного вдосконалення професійної майстерності, яка є основою будь-якої творчої роботи, формування креативного мислення і виконання оригінальної творчої композиції, розвиток пізнавального інтересу до історії рідного краю.  Учні дитячої школи мистецтв нашого міста (образотворчий відділ) також взяли участь у цьому конкурсі.

Він проходив у два етапи:

1 етап — заочний "Творчий натюрморт";

2 етап — пленерний — виїзний — підсумковий, він відбувався протягом трьох днів у с.Шевченкове.

Учасниками був виконаний "Творчий пейзаж", "Творчий портрет". Крім того, для молоді були проведені змістовні екскурсії селом  і музеєм Т.Г.Шевченка. Також вони взяли участь в майстер-класі від заслуженого художника України Івана Фізера.

Вихованці школи мистецтв Кутова Євгенія, Зіменко Іра, Козій Аня та  Скакун Маша гідно представили наше місто на пленері і отримали дипломи учасників та цінні подарунки.

 Інформація дитячої школи мистецтв