gerbuk.JPG

3 липня 2018 року у прес-центрі ІА «Укрінформ» група компаній SEOWAVE та Міністерство інформаційної політики України презентували результати першого етапу соціального проекту «Стартуй сьогодні» за напрямком підтримки бізнесу ветеранів АТО.

Як повідомила під час прес-конференції виконавчий директор SEOWAVE Тетяна Аборонок, на першому етапі було відібрано 5 ветеранських проектів, яким топові веб-студії України надали технічну підтримку для просування бізнесу онлайн.

Так, переможцями стали:  Денис Дудник з ідеєю розвитку франчайзингової компанії «Ветеранпром»; Армен Агаджанян – виробництво фантрайка, триколісного велосипеда, що дозволяє їхати напівлежачи; Данило Положухно – виробництво металоконструкцій, офісних меблів, меблів на замовлення, порошкове фарбування; Віктор Алексеєнко – приготування та доставки піци; Олександр Овчаренко – хенд-мейд пошив прапорів, скатертин, подушок, постільної білизни тощо. Всього на першому етапі проекту «Стартуй сьогодні» було подано 23 заявки.

Заступник Міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін підкреслив, що МІП буде продовжувати надавати підтримку у реалізації таких важливих соціальних проектів. "Це прояв поваги і вдячності до людей, які не лише захищали нашу країну на полі бою, а і використовуючи власну лідерську і громадянську позицію, свої знання та досвід створюють сьогодні чудові комерційні продукти. Проект «Стартуй сьогодні» - це гарна демонстрація того, який хороший синергетичний результат дає співпраця приватного, державного і соціального секторів", - зазначив він.

На заході також було представлено результати другого етапу соцпроекту за напрямком «Культура та туризм» - з 17 заявок було обрано 7 переможців.

Нагадаємо, проект «Стартуй сьогодні» був презентований 24 квітня 2018 року. Його започаткували група компаній SEOWAVE спільно з веб-студіями «Махаон», «Ідейне рішення» та Web-kitchen з метою сприяння швидкому розвитку малого бізнесу в Україні та покращення економічного рівня країни.