gerbuk.JPG

28 червня виповнилось 22 роки від дня прийняття першої Конституції незалежної української держави, яка увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Напередодні цієї визначної події в міському Палаці культури відбулись загальноміські урочистості. З одним із найголовніших державних свят ватутінців та гостей міста привітав секретар міської ради Сергій Бабюк. 

- З часу прийняття Основного Закону наша держава розвивається за демократичними принципами, які понад усе цінують право людини на особисте життя, власну думку та свободу дій. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберімося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою, - звучало у виступі Сергія Вячеславовича.

Він подякував усім, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто боронить і захищає її від ворога, хто примножує її багатства і славу та побажав витримки, впевненості у своїх силах, гідності, мудрості, міцного здоров’я, миру, злагоди, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного закону України – народовладдя, гуманізму та законності.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять українців, які в різні часи віддали свої життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Секретар міської ради також виконав почесну місію:  за гуманітарну участь в Антитерористичній операції вручив відзнаку Президента України психологу Перепаді Ользі, а начальнику управління Державної казначейської служби України у місті Ватутіне Тетяні Піскун Почесну грамоту Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ – за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, вагомий внесок у розвиток соціального діалогу та 100-річчя від дня заснування української державної служби.

Після урочистостей аматорські колективи міського Палацу культури подарували глядачам цікаву та змістовну концертну програму. Порадували своїми виступами хор духовної музики «Відродження», хор ветеранів війни та праці, фольклорний колектив «Скаливатчанка», чоловічий ансамбль «Оберіг», рок-гурт «Постскриптум», естрадний оркестр «Угольок» та виконавці Даша Молочева і Ольга Матвійчук.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики