UAEU2.JPG

Світ постійно змінюється! Змінює його саме  талановита, амбіційна молодь. Молоде покоління, хоче творити історію, а головне вони  здатні на це! Від нашої молоді залежать розвиток нашої країни, людства та суспільства в цілому.

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначають День молоді. В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 "Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599" і відзначається щорічно в останню неділю червня, також відомий під назвою «День молоді».

Сучасній молоді надзвичайно пощастило, адже є щонайменше три приводи для святкувань: останньої неділі червня — в український День молоді, 12 серпня — Міжнародного дня молоді та 10 листопада — під час Всесвітнього дня молоді.

 Оскільки День молоді не має чіткої дати, щороку число змінюється. Проте незмінними лишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.
Цього дня працівниками  Ватутінської міської бібліотеки для дорослих було запропоновано ряд заходів:  поетичний слем, тематичну вікторину, різноманітні конкурси.

Для любителів інтелектуального відпочинку також була  представлена різнопланова книжкова виставка: «Насолоджуйтесь читанням - воно Вам  пасує». На виставці були представлені твори сучасних письменників, книжкові новинки, молодіжні журнали… Звучала  музика,  демонструвалось  відео та працювала  читальна зала під відкритим небом.

Інформація директор бібліотеки для дорослих Т.Лисянченко