UAEU2.JPG

Мабуть не випадково День Молоді ми відзначаємо в найтеплішу, найпрекраснішу, сонячну пору року, адже саме молодість випромінює тепло і любов, саме молоді спочатку вчитися, потім працювати на благо нашої держави, на благо нас із вами, на благо нашої Неньки -  України.

Це свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодість - це прекрасний час надій і впевненості у тому, що всі мрії обов'язково збудуться.

24 червня ватутінці вітали своїх юних жителів міста. За підтримки виконавчого комітету міської ради у місті Ватутіне з нагоди Дня Молоді відбулися різноманітні заходи. Спортивні заходи на стадіоні «Шахтар» були чудовим стартом свята. Жваво та емоційно відбулися змагання з волейболу. Участь у змаганнях взяли команди випускників дитячо-юнацької спортивної школи та Ватутінського комбінату вогнетривів. У результаті змагань перемогу здобула команда випускників. В змаганнях з тенісу серед молодих жінок перемогу здобула Ольга Музиченко, а серед юнаків переможцем став Петро Мацепа. Справжньою родзинкою вранішньої програми став «Вуличний університет» біля міської бібліотеки для дорослих.

З 16.00 години бурхливе життя завирувало на міській центральній площі Соборності. Завдяки чудовій презентація туристичних маршрутів, молодь з легкістю зможе обрати для себе романтичну подорож. Також, для гостей і жителів міста працював фотомайданчик «Юність моя!», щоб зафіксувати та зберегти найяскравіші моменти незрівняної молодості. Учасники свята мали змогу завітати на прекрасну виставку – ярмарок виробів ручної роботи молодих майстрів та майстринь, де на них чекали багато приємних сюрпризів і несподіванок. А стати в цей день незрівнянно прекрасними та казковими бажаючим допомагали учні та випускники дитячої школи мистецтв за допомогою популярної форми сучасного мистецтва «Боді-арт».

Урочистою частиною святкування став чудовий концерт юних обдарувань танцювальної студії «DANCE PRO STYLE» та талановитих, молодих переможців Міжнародних, Всеукраїнських, обласних фестивалів та конкурсів. На початку програми всіх ватутінців та гостей міста з Днем Молоді привітав секретар міської ради Сергій Бабюк. Побажав присутнім міцного здоров’я, успіхів у навчанні та роботі, творчої енергії, належних думок, сил, щоб втілити в життя все до чого прагне їх розум, душа і тіло. А також вручив від виконавчого комітету міської ради грамоти та цінні подарунки за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики міста і з нагоди Дня Молоді: танцювальній студії «DANCE PRO STYLE», Лагоді Аліні, Яценко Ксенії, Шаровій Юлії, Шевцовій Аріні, Кутненко Катерині, Молчевій Даші, Дробот Каріні та Слободянюку Андрію.

Святкову програму завершила весела молодіжна дискотека.

Інформація сектору у справах сімї, дітей, молоді та спорту