UAEU2.JPG

В суботу для 79 випускників  чотирьох шкіл міста відбулось загальноміське свято «Випускного вечора». Це свято не тільки для випускників, їх рідних та вчителів, а й для всієї громади, тому жителі міста вийшли на площу Соборності, щоб привітати вчорашніх учнів із закінченням школи та побажати їм щасливої дороги у житті.

Після традиційної святкової ходи, розпочалась урочиста частина свята, під час якої з початком дорослого життя юнаків і дівчат привітав міський голова Олександр Лисюк.  Він побажав випускникам зробити правильний вибір у житті щоб вдало реалізувати всі задуми і плани, успіхів у всіх справах і починаннях, здійснення мрій та успішного подолання життєвих труднощів. Олександр Борисович закликав випускників не забувати свого міста, батьків, вчителів, і пам’ятати, що  тут їх завжди чекають з теплом, любов’ю і надією.

- Вам в майбутньому формувати політику держави і забезпечувати розквіт країни. То ж наполегливо навчайтесь та опановуйте обрану професію, щоб в подальшому вона принесла користь народу України, - наголосив міський голова, завершуючи свій виступ.

Привітав випускників і начальник відділу освіти Сергій Бурбело, який вручив лідерам учнівського самоврядування та найактивнішим дітям грамоти,  відзнаки, свідоцтва про закінчення спортивної школи та дипломи про закінчення школи мистецтв. А випускниця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Вікторія Плахотнюк отримала золоту медаль і пам’ятний подарунок.

На запрошення випускників на святі також були присутні секретар міської ради Сергій Бабюк, перший заступник міського голови Юрій Кубявка та керуючий справами виконавчого комітету Таїса Стеценко.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики